Amerikában nyersanyagkapcsolt emelkedés zajlott, de nem volt széles körú, Ázsiában pedig lefelé csordogáltak az indexek. Ezek fényében nálunk is kisebb mínusz, profitrealizálás várható - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője. Ha nem tudunk elrugaszkodni az oldalazásból, akkor a longban hívő szereplők is kezdhetnek majd elfáradni.
Az OTP ukrán leányának besorolásán a Moody's rontott, de nem kell arra számítani, hogy ez a hír nagyon megmozgatja a szereplőket.

A Mol-nál viszont mozgolódás érzékelhető, lehet, hogy el tud szakadni az OTP-től az olajpapír. 

A kispapír-rally-ból is fogy az erő, ez eddig sem volt túl széles és tegnap már a benne részt vevő két-három papír is kezdett fáradni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!