Kissé erősödött a forint

A magyar deviza az euróval szemben kissé erősebb, míg a dollárral szemben a pénteki késő délutáni szinteken mozgott hétfő reggel.
Szabó Zsuzsanna, 2013. február 18. hétfő, 08:22
Fotó: Napi.hu

Az eurót reggel negyed kilenc körül 292,16 forinton jegyezték a péntek késő délutáni 292,43 után, míg a dollárért 219 forintot adtak. A svájci frank 237,21 forintot ért. Az euró/dollár árfolyama 1,3342-nél járt a pénteki 1,3357 után. A régiós devizák közül a lengyel zloty és a cseh korona 0,1 százalékkal erősödött az euróval szemben, míg a román lej hasonló mértékű gyengülést mutatott. Hétfőn piacmozgató makroadat sem itthonról, sem nemzetközik szinten nem várható. Az USA-ban és Kanadában nem lesz ma kereskedés ünnepnap miatt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK