Erre egyébként 30 napja van az ajánlat után az eljárás során 90 százalék fölötti befolyást szerző sikeres ajánlattevőnek, így várhatóan hamarosan megjelenik az újabb vételi eljárásról szóló hirdetmény. Az ebben közölt határidőig át nem nyújtott részvényeket érvényteleníti a társaság, s a részvényesek ezután már csak a 2100 forintos árért állhatnak sorba.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!