A vezető részvények közül egy sincs a zöldben, a leginkább a Molt büntetik. Az olajpapír árfolyama 3,4 százalékot esve 8 750 forintra rontott. Az OTP részvényei a tegnapi zakót követően további 2,86 százalékot gyengülve 2035 forintot érnek.

A Richter 2,6 százalékot szánkázva 26 300 forintnál tart, szektortársa az Egis ellenben 2 százalékkal 11 780 forintra javított.

A Telekom a lehetőségekhez képest viszonylag jól tartja magát, 4 forintot, azaz 0,69 százalékot vesztve 575 forintért forog.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!