Kitart a célok mellett az OTP

A bank vezérhelyettese szerint a második negyedévi számok tükrében továbbra is tartják magukat a korábban közölt éves előrejelzéshez.
NAPI, 2009. augusztus 14. péntek, 10:15
Fotó:

A válság mélypontján is meg tudta tartani jövedelemtermelő képességét az OTP, ezt tükrözik a piaci várakozásoknál jobb és a menedzsment által vártnak megfelelő féléves számok, így nincs ok az éves prognózis módosítására - mondta Bencsik László, a bank vezérigazgató-helyettese pénteken.

Az OTP Bankcsoport pénteken közzétett gyorsjelentése szerint 2009 első félévében 84,02 milliárd forint konszolidált adózott nyereséget ért el, ami 35 százalékkal marad el az előző év hasonló időszakától. A gyorsjelentés részleteit itt olvashatja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK