Kitart a jó hangulat Budapesten

Tartják nyereségüket a vezető részvények a BÉT-en, kora délután még egy ideig nagy örömhullám is volt.
NAPI, 2011. június 29. szerda, 14:24
Fotó:

A BUX index fél három előtt néhány perccel fél százalék emelkedést követően 22 731 ponton járt. A görög szavazásokkal kapcsolatos jó hírekre egy óra körül vételi hullám indult, ez azonban azóta elült. Az OTP 5885 forint, ami 10 forint emelkedést jelent a keddi záróárhoz képest. A Mol viszont már minimális mínuszban fordult, 21 550 forint, ami 25 forintos csökkenést jelent. A Richter a jól megszokott 36 200 forinton stagnál, az Egis tartja 250 forintos reggeli nyereségét 19 700 forinton. A Magyar Telekom már csak forinttal emelkedik, 585 forinton jár. Az EstMédia 11 százalékkal zuhant, 230 forintig.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK