A Mol-csoporthoz tartozó Tiszai Vegyi Kombinát Nyrt. az év első három hónapjában 11,194 milliárd forint üzemi szintű nyereséget ért el, 264,5 százalékkal többet az előző év első negyedévinél – közölte a társaság IFRS szerinti konszolidált gyorsjelentésében. Az árbevétel 1,2 százalékkal, 78,054 milliárd forintra emelkedett. A nettó nyereség 9,065 milliárd forintot tett ki, szemben a bázisidőszakban elszámolt 1,255 milliárd forint veszteséggel.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!