Kivárás és alacsony forgalom melletti fölfelé lépegetés lehet ma műsoron a tőzsdén - vélekedett Káplár Norbert a Raiffeisen üzletkötője. 
A piacok a görög problémák megoldásával kapcsolatos mai bejelentésre várnak. A tőzsdéket a dollár mozgatja, így a részvénypiacok viselkedése is azon múlik, hogy hogyan reagál a dollár a görög fejleményekre. Egyelőre mérsékelt optimizmus érezhető a határidős indexek és a dollár állásából. A forint jegyzése 272 körül ingadozik az euróval szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!