Kivárás a forintpiacon

Nem indult el határozott irányba a forint péntek délelőtt, a zloty-val ellentétben gyengülésbe sem kezdett.
NAPI, 2010. október 29. péntek, 10:08
Fotó:

A forint euróval szembeni árfolyama nem változott a kora hajnalihoz képest, miközben a dollár erősödött az euróval szemben (a keresztárfolyam jelenleg 1,385-ön áll).

Érdekesség, hogy miközben a lengyel zloty gyengül, a forint tartja magát az euróval szemben - mondta a Napi Gazdaság Online-nak Csajbók Róbert, az ING devizatrédere. A svájci frank relatív gyengesége még mindig tart, aminek okai a devizapiaci pozicionálásban keresendők.

A péntek délutáni amerikai GDP-adatra vár a piac, addig Csajbók szerint nem valószínű, hogy nagyobb változások indulnának be.

Az euró/ forint 273,5-ön, a svájci frank forintárfolyama 199,90-en, a dollár/forint pedig 197,5-ön állt péntek délelőtt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK