Kivárás jellemzi a BÉT-et

Enyhe forgalom mellett fél egyig 1 százalék körüli emelkedést ért el a BUX, a szereplők egyelőre a délutáni amerikai munkanélküliségi adatra várhatnak.
NAPI, 2010. július 2. péntek, 12:31
Fotó:

A négy vezető részvény közül egyedül a Mol szerepelt gyengén, az olajtársaság papírjai mintegy 0,2 százalékot estek. A négy nagy közül a Richter szerepelt a legjobban a pénteken, a gyógyszercég értéke több mint 2 százalékot nőtt, az OTP 1,3 a Magyar Telekom részvényei 1 százalékos emelkedést értek el. A BUX a nyitás után gyorsan elérte napi csúcsát 21 180 pontot azóta 21 000 és 21 100 pont között mozog.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2010.07.02 12:55

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html