Kivezették a TC Befektetési Nyrt. részvényeit a tőzsdéről

Október 27-i hatállyal kivezették a TC Befektetési Nyrt. részvényeit a Budapesti Értéktőzsdéről (BÉT), a társaság részvényei a tőzsde "T" kategóriájában szerepeltek.
MTI-Eco, 2014. október 27. hétfő, 15:57

A TC Befektetési Nyrt. hétfőn rendkívüli közgyűlést tartott, amely a társaság működési formájának zártkörűvé tételéről határozott október 27-vel. A társaság cégnevét ennek megfelelően TC Befektetési Zrt.-re módosította a közgyűlés.

A papírt 2008. március 31-én vezették be a tőzsdére, de gyakorlatilag sosem kereskedtek vele. A BÉT adatai szerint a részvény utolsó ismert záróára - technikai okok miatt - 100 005 forint volt 2012. június 21-én.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK