Komoly rally volt Ázsiában

Az egyiptomi helyzet megoldása, és a várakozásoknál kedvezőbb japán GDP adat, és a pénteki amerikai tőzsdei drágulás hatására emelkedtek az ázsiai börzék hétfőn reggel.
NAPI, 2011. február 14. hétfő, 08:36
Fotó:

A Hangseng 1,2 százalékkal, a shangai tőzsde 2,5 százalékkal drágult a hét első napján. A japán nikkei is 1,1 százalékkal emelkedett, miután a tavalyi évi uolsó negyedévi GDP adat a vártnál kisebb visszaesést mutatott a szigetországban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK