Az Államadósság Kezelő Központ által meghirdetett, 65 milliárd forintos mennyiségre 174,9 milliárdnyi ajánlat futott be az elsődleges forgalmazóktól a hároméves kötvények mai aukcióján. A jelentős érdeklődés láttán az ÁKK 75 milliárd forintra emelte a mennyiséget. Az elfogadott hozamok 6,65-6,82 százalék között szóródtak, a 6,81 százalékos átlag csupán 1 százalékkal múlta felül a tegnapi másodpiaci benchmarkot.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!