Korrekciós hangulatban nyitott a tőzsde

A BUX index 0,8 százalékos csökkenést mutat nyitás után.
NAPI, 2011. január 7. péntek, 09:21
Fotó:

A vezető index negyed órával a nyitás után 0,8 százalékos csökkenést követően 22 253 ponton jár. Az OTP egy százalékkal lett olcsóbb, 5320 forint, a Mol is egy százalékkal esik, 21 440 forintig. A Magyar Telekom korrekcióba kezdett az elmúlt napok szárnyalását követően, a távközlési részvény 555 forintra csúszott vissza, ez 5 forinttal alacsonyabb a csütörtöki záróértéknél. A Richter 130 forinttal lett olcsóbb, 43 790 forinton születnek rá kötések, az Egis 20 800 forinton stagnál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK