Korrekciós mozgások a forintpiacon

Kissé erősödött a forint, de még nem kell pezsgőt bontani. A 255,10/30-as nyitást követően 254,10 forintig gyengült az euró a bankközi forintpiacon, aminek hátterében enyhe profit kivétel áll.
Molnár Csaba, 2005. május 26. csütörtök, 09:58
Fotó:

A helyzet semmiképpen sem indokol pezsgőbontást, kereskedők nem számítanak komolyabb erősödésre, legfeljebb 254 forintig mehet az euró. Igaz, a teteje sincs messze, a várakozások szerint 255,30 forint fölé nem erősödik az euró.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK