Kötvénykibocsátásra készül a Mol

A Mol Nyrt. 100 milliárd forint keretösszegű kötvényprogramot állított fel 2010-2011-re - közölte a társaság csütörtökön a Budapesti Értéktőzsde honlapján.ű
MTI-Eco, 2010. szeptember 23. csütörtök, 19:15
Fotó:

A tájékoztatás szerint a kötvényprogram célja a Mol finanszírozási forrásainak további diverzifikálása. A program első részeként a Mol minimum 2 milliárd forint össznévértékű, évi 6 százalékos kamatozású, 18 hónapos futamidejű kötvény kibocsátását tervezi, mely 2010. szeptember 27. és október 22. között jegyezhető.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK