Közel 20 százalék különbség részvényalapok között

Alapvetően közepes évet tudhatnak maguk mögött a hazai nyílt végű befektetési alapok jegyeinek tulajdonosai, a különböző konstrukciók hozama nagy átlagban meghaladta az inflációt, a kockázatmentes befektetésekét azonban már csak ritkán. Nemcsak az egyes alapfajták között voltak azonban jelentős különbségek, hanem egy-egy kategórián belül is. A részvényalapok esetében például közel 20 százalék volt a távolság a legjobb és a legkevésbé jó teljesítmény között. Részletek a mai NAPI Gazdaságban.
NAPI Online, 2003. január 14. kedd, 07:10
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK