Közel 800 milliónyi E-Star kötvényt jegyeztek

Az intézményi befektetők 772 millió forint értékben jegyeztek az E-Star 2012/A elnevezésű, fix 8,9250 százalékos (EHM: 8,9946 százalék) kamatozású, 2012. október 24-i lejáratú kötvényből - jelentette be a társaság a BÉT honlapján.
Józsa Bernát, 2011. június 29. szerda, 17:38
Fotó:

Amint azt Kassai Ákos, a társaság vezérigazgatója korábban a Napi Gazdaság kérdésére elmondta, a bevont összeg a müködő tőke finanszírozását, illetve a romániai projektek kapcsán felmerülő ÁFA-tételek kiegyenlítését szolgálja majd.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK