A stratégiai vezetői posztot Szabó Csaba látja el a jövőben, aki 2005-től egy regionális stratégiai tanácsadó cégnél tevékenykedett - áll az RFV közleményében. Emellett a csíkszeredai Apicom csoport külső tanácsadói posztját látta el, majd 2007-től a társaság igazgatótanácsában is helyet kapott. Diplomáját a Babes-Bolyai Egyetem Közgazdasági Karán szerezte, illetve a Corvinus Egyetemen tanult. A kontrolling és számviteli vezető Marczika Gábor lesz, aki az elmúlt hét évben a Raiffeisen Bank Zrt.-nél, a Colgate-Palmolive Hungary Kft.-nél, illetve a KPMG-nél különböző pénzügyi és számviteli vezetői feladatokat látott el. Marczika Gábor karrierjét az Arthur Andersen könyvvizsgáló cégnél kezdte, tanulmányait a Külkereskedelmi Főiskolán végezte. Kassai Ákos vezérigazgató előző munkahelyéről, a Greenergy-től érkezik a pénzügyi és befektetési kapcsolatok új vezetője, Tátrai Péter, aki a Greenergy treasury részlegének vezetése előtt három évig a Citigroup közép-európai befektetési banki részlegénél szerzett tapasztalatokat. Tátrai Péter a Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy szakán végzett, emellett további tanulmányokat folytatott Új-Zélandon, az Otago University-n. Hódi Norbert, a társaság új főmérnöke, és fejlesztési vezetője 1997-ben végzett a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki Karán általános gépészmérnökként, majd 2004-ben a Közgazdasági Karon mérnök közgazdászként. Hódi Norbertnek jelentős tapasztalata van földgáz és biomassza alapú erőművek és energetikai rendszerek fejlesztésében és üzemeltetésében. Karrierjét a Diósgyőri Papírgyárban kezdte, majd 2004-ben csatlakozott a Greenergy cégcsoporthoz ahol az elmúlt 6 év során erőmű fejlesztési, és üzemeltetési vezetői feladatokat is ellátott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!