A jelenlegi kormányrendelet alapján a közgyűlés személyes részvétellel nem tartható meg és a közgyűlés napirendjén szereplő kérdésekben az igazgatósága fog dönteni. Folyamatosan figyelemmel kísérik a járványügyi helyzet alakulását, a vonatkozó jogszabályokat, hatósági döntéseket és kommunikációt, amelyek érinthetik a közgyűlést, és kellő időben fogja tájékoztatni a részvényeseit a közgyűléssel kapcsolatos egyéb információkról.

Amennyiben a rendelet a közgyűlés napján már nincs hatályban és nincs más a közgyűlés megtartását korlátozó vagy kizáró jogszabályi rendelkezés, úgy arra személyes részvétellel kerül sor egészségvédelmi intézkedések mellett.

A tervezett napirend szerint jóváhagyják a Telekom Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok (IFRS) szerinti 2020. évi konszolidált éves beszámolóját, és dönthetnek az alaptőke leszállításáról is - írta a cég.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!