A Budapesti Értéktőzsde 1998-ban helyezte üzembe új kereskedési rendszerét az MMTS-t (Multi Market Trading System), mely biztosítja a Tőzsde számára nemcsak az azonnali piac, hanem a származékos és opciós piac elektronikus kereskedését is. A most engedélyezett összeköttetés technikailag egy olyan számítógép rendszerbeállítását jelenti a kereskedésben részt vevők hálózatában, amely biztonságos és ellenőrzött módon kapcsolódik a tőzsde központi rendszeréhez, másoldalról programozási felületet kínál a tagok alkalmazásai felé. A BÉT kereskedési rendszeréhez történő csatlakozást a CMA Közép-Európa Kft. által szállított Kapcsolati Kiszolgáló, a "K2" rendszer biztosítja, mely a távkereskedőknél kerül telepítésre. A kapcsolódást biztosító szoftver az Effice Kft. szellemi terméke. A Tőzsde a rendszert bevizsgálta, és kijelenti, hogy üzembe-helyezése nem veszélyezteti a kereskedési rendszer működését. A rendszer 3 funkcionalitásban különböző változatban vásárolható, melyekhez a tőzsde kötelező szoftverkövetési szerződés vállalását írja elő, továbbá előírja a rendszer futtatásához szükséges hardver és operációs rendszer környezetet. A tőzsde vállalja a rendszer újabb verzióinak, frissítéseinek térítésmentes tesztelését, biztosítja a telefonos segélyszolgálatot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!