Külföldi hírekre vár a forint

Pár fillérrel gyengült a forint a vezető valutákhoz képest csütörtök reggelre a nemzetközi bankközi piacon.
MTI-Eco, 2013. november 21. csütörtök, 08:02
Fotó: Napi.hu

Az eurót 7 óra körül 297,48 forinton jegyezték a szerda esti 297,01 forint után. A dollár 50 fillérrel 221,59 forintra, a svájci frank 241,02 forintról 241,58 forintra erősödött. A japán jen előző esti árfolyamán, 2,2059 forinton forgott. Az euró 1,3430 dolláron állt, jegyzése gyakorlatilag nem változott.

A forint árfolyamát várhatóan nemzetközi hatások fogják mozgatni, a piacok az eurózóna beszerzésimenedzser-indexének és fogyasztói bizalmi indexének alakulására, az amerikai munkanélküliségi adatokra és Mario Draghinak, az Európai Központi Bank elnökének egy berlini pénzügyi konferencián tartandó beszédére figyelnek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK