László Csaba Londonba készül a BÉT-tel

A Budapesti értéktőzsde hagyományos, a korábbi években novemberben sorra kerülő befektető-látogató körútját idén június 10-20 között tartják, a tőzsde és a négy legnagyobb kibocsátó vezetői mellett László Csaba leendő pénzügyminiszterrel is találkozhatnak majd a nagy intézményi befektetők. A pénzügyminisztertől valószínűleg a forint kívánatosnak tartott erősségére, az új kormány árszabályozási politikájára és a tőzsdei privatizáció újraindulására vonatkozó kérdésekre várják majd a választ a befektetők. Részletek a mai NAPI Gazdaságban.
Madarász János, 2002. május 24. péntek, 06:59

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK