Délután kettőkor mínusz 0,2 százalékon, 16 392 ponton állt a Budapesti Értéktőzsde vezető indexe, több, mint kétszáz ponttal a reggeli 16 614 pontos csúcsa alatt, ám az esést követő 16 331 pontos minimuma felett. A forgalom nem igazán kimagasló, az OTP papírjait 2,5 milliárd forint értékben adták és vették, a 654 millió forinttal második Mol messze le van maradva.

Az OTP 3535 forintos árfolyama közel félszázalékos erősödést takar. Ezzel szemben a Mol fél százalékkal 15 325 forintra, a Magyar Telekom pedig 1,4 százalékkal 430 forintra esett. Az Egis mínuszban áll - 0,6 százalékos esésnél tart -, a Richter viszont 0,8 százalékot emelkedett.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!