Lefagyott a BÉT

A reggeli enyhe nyereségeiket tartják az árfolyamok a BÉT-en, a forgalom viszont gyakorlatilag eltűnt.
NAPI, 2011. május 26. csütörtök, 13:08
Fotó:


Egy százalékos emelkedést mutat a BUX index délután egy órakor, a vezető mutató 23 012 ponton jár. Forgalom alig van, a hét eleji-múlt hét végi nagy mozgásokat követően nyári pangás költözött a parkettre, a részvényforgalom alig éri el a 4 milliárd forintot. Az OTP árfolyama 6085 forintra jött vissza a nap eleji megugrás után, ez még így is 8 forinttal haladja meg a tegnapi záróértéket. A Mol 300 forint pluszban, 22 950 forinton jár, a Magyar Telekom 4 forinttal emelkedik, 545 forintra. Felfelé mozdult a Richter is, a saját részvényeit vásárló cég papírjainak árfolyama 665 forinttal, 36 170 forintra emelkedett, az Egis fél százalékkal, 19 270 forintra drágult.

Az FHB másfél százalékkal emelkedik, 960 forintra, 2 százalékkal esik viszont a TVK.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK