Mintegy 45 perccel a kereskedés megnyitása után 0,5 százalékos mínuszban állt a BUX. A blue chipek mindegyike a negatív tartományba süllyedt, a Richter 0,3 százalékkal, a Magyar Telekom és az OTP 0,5 százalékkal, míg a Mol 0,8 százalékkal.

A forgalmat nézve sima OTP vezetést láthattunk, hiszen a bankpapírok ekkor már 1,36 milliárd forint értékben forogtak. A Richter csípte el a második helyet 275 millióval, a Mol pedig 111 millióval fért fel a dobogó legalsó fokára.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!