Lefelé csordogál a BUX

A reggeli megugrást követően lefelé csordogál a BUX index, a befektetők a jelek szerint kivárnak.
NAPI, 2012. június 26. kedd, 14:29
Fotó: Napi.hu

A vezető mutató fél három előtt néhány perccel már csak 0,6 százalékkal állt előző napi záróértéke felett, 16 915 ponton. Az OTP fél százalékos emelkedésben jár, 3425 forinton, a Mol 1,7 százalékkal drágul, 15 850 forint. A Magyar Telekom egy százalékkal emelkedik, 439 forintra, a Richter fél százalékkal esik, 36 815 forinton születtek rá a legutóbbi kötések. Újra beindult az E-Star esése, 5,3 százalékos csökkenést követően 1420 forinton jár az árfolyam.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK