Lefelé csorog a BUX

A BUX index kora délutánra már egyszázalékos csökkenést mutatott.
NAPI, 2012. július 31. kedd, 12:59
Fotó: Napi.hu

Maradt a reggel óta jellemző kis forgalmú lecsorgás a Budapesti Értéktőzsdén. Egy óra előtt 5 perccel 17 470 ponton járt a BUX, ez 180 ponttal marad el tegnapi záróértékétől. A lefelé menetet a Mol részvények vezetik, az olajipari részvény árfolyama 1,6 százalékos csökkenést követően 16 815 forinton jár. Az OTP 0,6 százalékkal lett olcsóbb, 3526 forint. A Richter árfolyama 1,4 százalékkal korrigált lefelé 38 460 forintra, A Magyar Telekom negyed százalékkal lett olcsóbb, 426 forint. A forgalom nem éri el egyelőre az 1,5 milliárd forintot sem.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK