Lefelé indult Budapest

Csökkenéssel kezdett a hét utolsó kereskedési napján a magyar részvénypiac.
NAPI, 2012. augusztus 10. péntek, 10:33
Fotó: Napi.hu

A BUX index negyed tizenegykor még csökkenést mutatott, a vezető mutató 0,3 százalékkal járt tegnapi záróértéke alatt, 17 824 ponton. A forgalom alacsony, egyelőre nem érte el az egymilliárd forintot sem. Az OTP 1,1 százalékkal esik, 3708 forintra, a Magyar Telekom további fél százalékot veszített értékéből, már csak 392 forinton veszik a részvényt. A Mol viszont fél százalékkal emelkedik, 17 300 forintra, a Richter a vesztesek táborát gyarapítja, 39 600 forintos árfolyama 0,6 százalékkal múlja alul a tegnapit.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK