Enyhe mínuszban indulhat a kereskedés, de az hogy Amerika mekkorát emelkedett két napja és azt meg tudta tartani az óriási pozitívum - vélekedett Söre Balázs a Buda-Cash üzletkötője. Nem szabad elfelejteni, hogy az eső trend közepén vagyunk, de a piac viselkedése ezen belül bullos. Az amerikai piac már két napja a 200 napos mozgóátlag fölött tudott zárni.
A világ továbbra is azt latolgatja, hogy duplavé alakú recesszió lesz-e, ehhez ma újabb muníció érkezik délután amerikai makroadatok formájában. 
Az OTP esetében a bankadós sztori első hulálma lecsengett, amíg konkrétumkat nem tudunk meg az adó mértékéről addig a külföldi hangulat hat rá annak ellenére, hogy  a számítások alapján az OTP-nek ennél jóvla lejjebb lenne a helye - mondta az üzletkötő.
A Mol erős, a lefelé tartó trendcsatorna tetejéhez érkezik lassan, esetében 19 ezernél lesz választóvonal, ez a szint meg is lehet benne.
Az OTP-nél az 5200-as árfolyamnál van a választóvonal, ott dől el, hogy tud-e tovább menni, vagy lefordul.
Az üzletkötő szerint érdemes fél szemmel a forintot követni, ma reggel egy kicsit gyengébb, 281-es árfolyammal indul a kereskedése.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!