Lefelé korrigált kis mértékben a forint árfolyama szerdán a keddi erősödést követően az euróval szemben. Az eurót 293,70 forinton jegyezték kora délelőtt a kedd esti és szerda reggeli 293 forint alatti árfolyamot követően. A dollár 229,10, a svájci frank pedig 236,40 forintot ért a devizapiacon, ugyanekkor az euró/dollár 1,2816 körül tartózkodott.

A gyengülés mögött nem állt konkrét hír, a forgalom viszonylag szerényen alakult, a piac a délután megjelenő magyar, illetve amerikai jegybanki jegyzőkönyvre vár.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!