Csáky Attila, az UniCredit Zrt. kereskedési igazgatója szerint a forgalom továbbra is alacsony szinten marad. Kedden a Mol volt a nap vesztese, és a szakember szerdán nem számít korrekcióra.

Mínuszban vannak az ázsiai piacok, Európában is enyhén mínuszos nyitás látszik - mondta Csáky Attila, aki szerint a Budapesti Értéktőzsdén visszafogott forgalom mellett enyhén lejtős pályán kezdődik majd a szerdai kereskedés, de ez a nap végére meg is fordulhat.

Balásy Zsolt, az MKB részvénystratégája szerint nincs újdonság a piacokon, még a keddi, fontosabb makroadatok sem tudták megmozdítani a nyári pangást, vélhetően szerdán is pár tized százalékos sávokban fog mozogni a világ.

Hasonlóan iránytalan a kereskedés a BÉT-en is - közölte Balásy Zsolt, aki szerint várhatóan a Mol lesz a legérdekesebb papír szerdán is. Az elemző szerint kérdés, hogy a keddi a zuhanás csak arról szólt, hogy a piac kihasználta az egy napnyi lehetőséget a mozgásra, vagy valóban a szereplők véleménye változott meg a papírról a rossz eredmény hatására.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!