Mintegy 20 perccel a kereskedés megnyitása után 0,3 százalékos mínuszban állt a BUX, az esésből az OTP 0,1, a Richter 0,9 százalékkal vette ki a részét. A többi blue chip közül a Magyar Telekom stagnált, míg a Mol minimális 0,04 százalékos plusznak örülhetett.

A forgalmat tekintve a Richter állt az élen, melynek részvényeivel 60 millió forint értékben kereskedtek eddig, a második helyre az OTP fért fel 43 millióval, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokára 37 millióval a Magyar Telekom került.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!