Lefelé vette az irányt a BUX

Nyerésben nyitott az index, de hamar átfordult.
Molnár Csaba, 2006. december 7. csütörtök, 09:06
Fotó:

Az első percekben még a pozitív tartományban járt a BUX, ám percek alatt negatívba fordult. A nyitáskori 0,19 százalékos nyereség pillanatok alatt 0,07 százalékos veszteséget mutatott. A vezető papírok közül a Mol tartotta a 0,78 százalékos erősödését, az MTelekom a kezdeti 0,41 százalékos erősödést rövid idő alatt 0,71 százalékos veszteségbe lavírozta. Az OTP 0,25 százalékos bukóban nyitott és ezt percek alatt megduplázta.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK