Lejjebb csúszott a forint

Húsz fillérrel gyengült a forint ma reggel
NAPI Online, 2006. december 7. csütörtök, 10:36
Fotó:

"Hervasztó a helyzet" - mondta a bankközi devizapiac aktivitására utalva Kolba Miklós, az ING devizakereskedője, hozzátéve: az euró jegyzése a nyitáskor 255,40/50 foritot ért, fél 11 után nem sokkal pedig 255,60/70 forionton állt a kurzus.

Forgalom gyakorlatilag nincs, a befektetők az Európai Központi Bankra figyelnek. A 25 bázispontos szigorítás be van árazva, az ahhoz fűzött kommentnek lehet némi hatása a devizapiacokra. A szakértő jelezte továbbá, hogy ha a várkozásokkal ellentében a 3 éves állampapírok mai aukciója nem jár sikerrel, akkor esetleg gyengülhet a forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK