A nyitás utáni esést követően megindult felfelé az index - kora délelőttre a pénteki záróár közelébe kúszott, majd ismét alábukott. Az OTP-papírjai 5466 forinton állnak, amely 0,1 százalékos csökkenést jelent péntekhez képest. A Mol 0,04 százalékkal, 12 780 forintra erősödött. A Magyar Telekom árfolyama 391 forinton állt, amely 0,3 százalékos esést mutat. A Richter-papírok árfolyama 0,3 százalékkal, 4700 forintra esett.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!