A 3 hónapos kincstárjegy benchmarkja nem változott, míg a 6 és 12 hónaposé 5, illetve 12 bázisponttal került lejjebb. A hosszabb papírok hozama ezzel párhuzamosan 8-11 bázisponttal esett. Tegnap alig mozdultak a hozamok, a hozamgörbe két végén semmilyen mozgás nem történt, az éven túli lejáratok 1 bázispontos emelkedése, illetve a 12 hónapos futamidőben bekövetkezett 3 bázispontos apadás mellett.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!