Lejtőn kezdett a BUX

A pénteki száguldás után ma lefelé indult a pesti börze irányadó mutatója.
NAPI Online, 2006. március 20. hétfő, 09:13
Fotó:

A múlt hét utolsó kereskedési napján régen látott, 3,5 százalékos pluszt produkáló BUX ma 0,5 százalékkal gyengült a nyitás utáni percekben. A Mol és az OTP egyaránt 0,7 százalékkal gyengült, így előbbi 21 650, utóbbi 7799 forinton forgott néhány perccel a nyitás után. A Magyar Telekom 0,4 százalékkal 971 forintra süllyedt, a Richter pedig 0,9 százalékos mínusszal 43 000 forintra gyengült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK