A Caterpillar a vártnál szerényebb nyereségről számolt be, ráadásul a nehézgépeket gyártó társaság a lassuló keresletre hivatkozva csökkentette idei és jövő évi prognózisát. A rossz hír hatásában felülmúlta azt is, hogy a Google kiváló gyorsjelentést tett közzé: az internetes keresőről ismet cég közel megduplázta profitját, 70 százalékos bevétel-növekedés mellett.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!