Amerika hiába emelkedett szépet, a végén visszapattant tegnap egy fontos szintről, Ázsia sem nézett ki jól és a forint is gyengül. Mindezek alapján esést prognosztizál mára az Erste szakértője.  száz pontos mínusz várható

Hetek óta azt llátjuk, hogy a fejlett piacok sokkal élesebben mozognak mint a fejlődők. Ma sem lesz nagy elmozdulás Budapesten, de az inkább a negatív oldalon, Varjú száz pontos BUX-esést tart reálisnak.

A jó nemzetközi hangulat is kevés volt ahhoz tegnap, hogy 6000 fölé pöckölje az OTP-t, ma mitől indulna meg amikor elpárolgott a jókedv - vetődik föl a kérdés.

A Richterben már nincs túl nagy potenciál, a 36 ezret nem valószínű, hogy át tudja vinni.

A Mol esetében pedig bármikor jöhet egy nagy esést okozó bejelentés, legalábbis ettől tartanak a befektetők, így itt is visszafogottak a vásárlók - mondta az üzletkötő.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!