A Deutsche Telekom leminősítését a Morgan Stanley azzal indokolta, hogy a társaság relatív alulértékeltsége már nem annyira meggyőző a többi nagy kapitalizációjú távközlési céghez képest képest - írja a Marketwatch. Ezen kívül az amerikai növekedési - azaz inkáb csökkenési - kockázatok magasak, s a cég adósságállománya elég magas. A France Telecom esetében a szektortársakhoz képesti prémium az árazásban többé nem garantált, és a korábbi, felülsúlyozás ajánlás fő indokai már beépültek a részvény árazásába.- magyarázta minősítését a brókercég.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!