Az UBS a célárfolyam 7 százalékkal 30 ezer forintra történő emelése mellett vételről tartásra módosította a magyar olajcég részvényeire vonatkozó ajánlását. Ezzel párhuzamosan a Credit Suisse felülteljesítésről semlegesre rontotta javaslatát, s a 25 078 forintos célárat változatlanul hagyta. A Mol részvény-visszavásárlási programja és a felvásárlást célzó akció miatt bekövetkező Mol-száguldás rövid ideig tarthat - véli a Credit Suisse elemzője, aki szerint az OMV bevásárlását a piac túlreagálta.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!