Dervarics korábban elnök-vezérigazgatóként irányította az áramszolgáltatót, ám ez év január 13-án - közös megegyezéssel - megszűnt vezérigazgatói munkaviszonya, ám elnöki pozíciója akkor még megmaradt. A vezérigazgatói posztra helyére Yves Autret it-tag, a D-Energia Kft. felügyelő bizottságának elnöke került, aki kinevezése előtt a Démász vezérigazgató-helyettesi feladatait látta el. A Démász október 18-i rendkívüli közgyűlésén a tulajdonosok új tagot választanak az igazgatóságba.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!