Lemondott két Graphisoft it-tag

A Budapestre költöző Graphisoft igazgatóságának két tagja lemondott pozíciójáról.
NAPI Online, 2005. december 12. hétfő, 17:43

A Graphisoft november 8-i rendkívüli, amszterdami közgyűlése döntött társaság székhelyének Budapestre történő áthelyezéséről - a magyarországi bejegyzés folyamatának lezárása az idén várható. Bojár Gábor, az igazgatótanács elnökének akkor azt javasolta, hogy a bejegyzést követően a cég hívja össze első budapesti közgyűlését, az it tagjai pedig adják vissza megbízatásukat, lehetővé téve, hogy a közgyűlés új testületet válasszon.
Az it tegnapi ülésének lezárása után két tag - Victor Leventhal és Róna Péter - benyújtotta lemondását. Az it elnöke, valamint Dominic Gallello vezérigazgató a budapesti közgyűlésig betöltik hivatalukat, és amennyiben a közgyűlés bizalmat szavaz, továbbra is vállalják jelenlegi megbízatásukat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK