Lendületet kapott Budapest

Mélyrepüléssel kezdte a napot a BUX, 10 óra után pár perccel sikerült átlendülnie nyereségbe. A mutató 0,1 százalékos pluszban 17 367 pontnál járt.
Napi.hu, 2014. november 4. kedd, 10:01

Délelőtt 10 óra körül az OTP, a Mol és a Richter teljesített jobban a vezető indexek között a hétfői záróértékéhez képest. A bank papírjai 0,3 százalékkal emelkedtek, a részvények 4030 forinton forogtak. A Mol 10 óra körül lendült át a nyereséges zónába 0,3 százalékos pluszba került, ami 11 820 forintos árfolyamot jelent. A Richter árfolyama 0,4 százalékkal járt a hétfői záróérték felett, a papírok 3815 forinton forogtak. A Magyar Telekom 0,3 százalékkal járt az előző napi záróértéke alatt, 338 forintos részvényárfolyammal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK