Az említett időpontban 23424,97 ponton állt a mutató, ami tegnaphoz képest stagnálást jelent. A vezető részvények közül a Mol és a Magyar Telekom csekély mértékben - 0,2, illetve 0,1 százalékkal - erősödött reggel óta. Valamivel jobban szerepel az OTP, amely 0,4 százalékkal 8011 forintra drágult. A bankpapír izmosodása ellensúlyozza a 43 300 forinton forgó Richter ugyancsak 0,4 százalékos veszteségét. A börze egyik legjobban teljesítő papírja a Pannonplast, kurzusa több mint 3 százalékkal 2420 forintra hízott.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!