Lerántották a Molt

A BUX több mint 50 ponttal csökkent nem sokkal fél egy után miután a Mol részvényeit beadták a pesti parketten.
Pápai Csaba, 2010. március 17. szerda, 12:48
Fotó:

A BÉT irányadó indexe továbbra is a pozitív tartományban, 0,3 százalékkal keddi záróértéke felett, 24 003 ponton áll.

A blue chipek közül egyedült a Richter jár a pirosban, 0,6 százalékos leértékelődés után 42 445 forintot ér.

A Mol is megközelítette keddi záróárát, kevesebb mint 0,1 százalékra mérsékelve árelőnyét, miután beadták a papírt, amely a reggeli órákban 20 760 forinton is cserélt gazdát, s mostanra 20 410 forintot ér.

Az OTP továbbra is a BÉT legjobban teljesítő blue chipje, 1 százalékos drágulás után 6766 forinton forog, több mint 18,5 milliárd forintos forgalom mellett.

A Magyar Telekom papírjai 0,1 százalékkal 751 forintra drágultak.

Az econet részvényeinek jegyzése mintegy 15 százalékkal 131 forintra, négyhavi csúcsára emelkedett, miután a társaság megvette a Pesti Est riválisát, az Exitet.

A Genesis tőkeemelésről szóló bejelentését követően a nap legjobban teljesítő papírja, 514 forintot ér, 17,4 százalékos erősödést követően.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK