Lezajlott a PannErgy Polifin harmadik tőkeemelése

A PannErgy tavaly novemberi bejelentésével összhangban pénteken 1,08 milliárd forintos tőkeemelést hajtott végre a geotermikus tevékenységért felelős leányában, a PannErgy Polifin Zrt.-ben.
Józsa Bernát, 2010. június 18. péntek, 17:06
Fotó:


A tőkeemelést követően az Albrecht Ottó Cashline-vezér érdekeltségébe tartozó ONP Holdings SE részesedése a PannErgy Polifinben a korábbi 7,43 százlaékról 6,91 százalékra csökkent - áll a BÉT honlapján megjelent közleményben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK