A társaság korábban november 30-i állapot szerint is bemutatta befektetéseit, így most jól nyomon követhető, hogy hogyan alakultak a befektetések decemberben.

A Danubius részvények száma nem változott (2000 darab), megvan a 11182 Forrás lesőbbségi és a tízezer Pannergy papír is. A Graphisoft Park részvények száma viszont 6707-ről 10 ezer darabra emelkedett a hónap folyamán.


A külföldi befektetések közül még megvan a tízéves japán államkötvény áresésére vonatkozó eladási pozíció, nem szerepel viszont az év végi kimutatásban az ugyancsak tízéves amerikai államkötvény esésére nyitott, 400.000 dollár értékű short pozíció.


A saját tőke egy hónap alatt mintegy 10 millió forinttal emelkedett, 414,4 millióról 424 millió forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!