Lezárult a Mol-E.On gáztranzakció

Lezárult a Mol-E.On Ruhrgas International gáztranzakció, a Mol eladta a Földgázellátó Rt. és a Földgáztároló Rt. százszázalékos részesedését - jelentette be pénteken az olajtársaság. A 2006-2010-es stratégia alapján a gázüzletágból felszabaduló tőkét a kutatás-termelésben, a feldolgozásban, illetve a kereskedelmi üzletágban történő értékteremtő beruházásokra kívánja fordítani a társaság.
Kovács Balázs, 2006. április 3. hétfő, 08:00
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK